Terrängbärgning i Sverige

Terrängbärgning. När du som entreprenör behöver assistans i skogen så finns vi där med vår terränggående bärgare. Med sexhjulsdrift och hög vinchkapacitiet så tar vi oss till din skogs- eller entreprenadmaskin för att hjälpa vid olyckor. Vid de blötaste myrar så har vi en bandtraktor med kran och vinchar.

  • Flakbärgare: Denna bärgningsbil används vid transport av olika fordonstyper såsom personbil, motorcykel och traktor. Flakbärgaren är även smidig vid trånga omgivningar.
  • Tungflakbärgare: Med den här typen av bärgningsbil bärgar vi allt från personbilar till tunga lastbilar och bussar. Bärgningsbilen kan även bärga flera fordon samtidigt.
  • Tungbärgare: Denna är en perfekt bärgningsbil vid tunga drag. Den är konstruerad med fokus på styrka och kraft. För att skapa en maximal dragkraft har bärgningsbilen motvikter i fronten. Bärgningsbilen används till exempel vid bärgningsuppdrag där bussar, lastbilar och andra tyngre fordon är involverade.
  • Vägservicebil: Vägservicebilen är utrustad med alla grundläggande verktyg som behövs för reparation på plats. Målet är att hjälpa strandade bilister att köra vidare i sina egna fordon utan att behöva bärgas av en bilbärgare. Bilen är även utrustad reservdelar som bilisten kan köpa för att kunna rulla vidare direkt. Fördelen är at​t bilisten inte behöver bärgas till verkstad, hyra en hyrbil eller övernatta på hotell i väntan på att få sin egen bil lagad. Vägservice bilen är bland annat utrustad för att kunna genomföra batteribyten, ge starthjälp, fylla på olja och kompressorer för att fylla däck.
  • Terrängbärgare: Denna typ av bärgningsbil är mycket kraftfull, effektiv och stark när det gäller jobb i svåra terränger.
  • Garagebärgare: Våra garagebärgare är den ultimata bärgningsbilen för jobb i trånga utrymmen med lågt tak.

Dala Highway Service AB

Telefon: 0250 - 140 00

Har du låst in dina nycklar i bilen? Vi har dem rätta verktygen och kunnig personal för att hjälpa dig, oavsett om det är personbil, lastbil eller buss. Vi finns till för dig dygnet runt året runt. När din bil har slut på ström kan det räcka med en starthjälp för att få igång den. Vi finns snabbt på plats för att hjälpa dig när batteriet laddat ur, och har även tillgång på de vanligaste startbatterierna vid efterfrågan. Vi utför starthjälp på allt från motorcyklar till lastbilar och entreprenadfordon.
  • Punktering